Windows 11 Er Lansert

En antivirusprogramvare sørger for at du ikke får virus fra f.eks. Det finnes flere leverandører av gratis antivirusprogramvare som kan anbefales. De fleste enheter som er tilgjengelige for kjøp nå, kan oppgraderes til Windows 11.

  • Om ønskelig, så setter vi opp en gruppe maskiner som tester alle oppdateringer før de rulles ut til resten av organisasjon.
  • Du må gjenstarte PC-en en rekke ganger og installere alle oppdateringer som Windows ber om.
  • Teknonytt.com samler det beste av det beste innen den digitale verdenen.
  • Er du rimelig grønn så sjekk punkt 1 og finn ut om noen av dine venner har en lysere grønnfarge, og gjør det førdu roter det til enda mer ved og prøve selv.

De gode nyheten er dog at når det først blir implementert på din PC, så er det ikke vanskelig å slå av. Funksjonen fungerer som en kurator for nyheter (man får også tilgang til værmeldingen) og kan skreddersys etter dine interesser – alt dette blir innebygget i oppgavelinjen. Alle skal få den på sikt, men det hele rulles ut i faser. Er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Sjekk Nå Om Du Må Oppdatere Windows

Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper.

Betyr det at oppdateringer ikke lenger kommer én gang i måneden? Microsoft fortsetter å levere oppdateringer en gang i måneden. Dette gjør at du kan i utgangspunktet ikke se på en film på en DVD med Windows 10. Hvis du setter en DVD-plate i PC-en blir du videresendt til Windows Store som prøver å finne en DVD-app for deg.

Når Kommer Den Neste Store Oppdateringen For Windows 10?

Brannmuren er en beskyttelse mellom deg/din pc og andre brukere på internett. Når tjenesten har stoppet må du starte pc-en på nytt og gjøre det samme en gang til. Windows Latest har det i den senere tid skrevet om en del problemer med uforklarlig høy bruk av prosessoren i de seneste Windows 10-oppdateringene. Via Microsofts tilbakemeldingshub har brukere meldt om vesentlig tregere PC-er. Om du går inn d3drm.dll windows 10 på Control PanelNetwork Connections, høyreklikker på den connection som du er på nett med og velger properties, får du opp et dialogvindu med tre faner i.

På denne siden har jeg samlet sammen fem enkle tips til hvordan du kan sikre Windows og tilhørende produkter bedre enn hva er tilfellet med en standard Windows-installasjon. Tipsene er myntet på deg som har minimale forutsetninger for å foreta sikkerhetsvurderinger selv, samt hvilke tiltak du bør iverksette. Har du litt mer inngående kunnskaper om IT og sikkerhet kan ett eller flere av tipsene være unødvendige for deg. Ønsker du ikke å fikse PC-en selv, eller er nervøs for å gjøre noe feil?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *